TuningMotiveParts spoorverbreder/wielspacers

Verbreed je spoor voor betere hantering en een sportiever uiterlijk, als de originele of later aangebrachte velgen net dat laatste beetje “wauw-factor” missen.

Met deze geanodiseerde spoorverbreders/wielspacers van TuningMotiveParts lijkt uw auto net iets breder en mooier, omdat de wielen de wielkasten helemaal opvullen. Het geeft het uiterlijk van uw auto net dat laatste beetje sportiviteit dat het afmaakt.

 De perfecte afstemming van de spoorbreedte verbetert niet alleen het uiterlijk, ook verbetert het de hantering door een hogere stabiliteit, doordat de rolneiging van het chassis op een positieve manier wordt geoptimaliseerd.Perfectioneer de "sportieve look" tot op het laatste detail: velgen, banden, verlaging en TuningMotiveParts Spoorverbreders/wielspacers!

De spoorverbreder/wielspacers worden met langere wielbouten resp. kartelbouten vastgezet. Deze dient u extra bij uw bestelling mee te bestellen.

Spoorverbreders/wielspacers met dubbele centrering
Lichtgewicht hoogvast aluminium
TÜV-gekeurd
Made in Germany
Prijs-kwaliteitsverhouding en snelle leveringen.

De oppervlakte van het aluminium is behandeld en voorzien van een oxidelaag, de oxide laag beschermt het aluminium o.a. tegen atmosferische invloeden. Dit gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling. De oxidelaag is hard, poreus en slijtvast. Daarna is door afsluiten van de poriën (sealen) de corrosiebestendigheid verbeterd.

Alle prijzen zijn per paar (2 stuks).

 

Vragen over dit product? Stel ze gerust op verkoop@carpartoutlet

Geen producten gevonden die aan uw criteria voldoen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein